Čo je toto za stránku?

Monachos je nová stránka na našom internetovom sídle, ktorá chce poskytnúť viac, než bežné informácie o benediktínoch, či aktuálne správy. Prostredníctvom tejto stránky chceme umožniť všetkým záujemcom nahliadnuť trochu hlbšie do mníšskej duchovnosti a života. Pre niekoho to môže byť pozvaním k návšteve nášho kláštora, pre niekoho ďalšia možnosť ostať s nami v kontakte a pre niekoho inšpirácia, či pomoc v hľadaní správnej cesty.
Keďže táto stránka chce byť odrazom mníšskeho života, jej obsah nebude presne naplánovaný. Objaviť sa tu môže všeličo — citát, či fotografia, alebo povzbudivé slovo. Možno to bude veľmi aktuálne, možno to bude „z iného sveta“ a možno to bude výsostne aktuálne len pre niekoho. Každý príspevok bude označený kľúčovými slovami a tak sa bude dať vyhľadať aj neskôr podľa zaradenia, no tiež podľa času uverejnenia.
Príspevky na tejto stránke sa objavia na našom účte na Twitteri a môžete ich odoberať aj prostredníctvom technológie Atom/RSS. Príslušné linky sú na dolnej strane stránky. Každý článok umožňuje pridať vlastný komentár, no jeho zverejnenie bude závisieť od správcu stránky. Ak by ste mali nejaký nápad ohľadom tejto novej stránky, napíšte nám na adresu: webmaster@benediktini.sk, alebo pridajte komentár.

Jeden názor na “Čo je toto za stránku?

Nie je možné pridávať komentáre.